ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКрим виймуть зі сміття штрафами

Крим виймуть зі сміття штрафами

Крим оголосив війну несанкціонованим сміттєзвалищам. Місцева влада має намір жорсткіше штрафувати порушників екологічних та санітарно-епідеміологічних норм.

Міністерство екології і природних ресурсів Республіки Крим має намір максимально активно застосовувати штрафні санкції щодо осіб, які порушують екологічні та санітарно-епідеміологічні норми. Про це заявив «Міністр екології та природних ресурсів Криму» Геннадій Нараєв, - повідомляють «Новини Криму».

За його словами, штрафи для приватних осіб становитимуть від 1 до 2 тис рублів (350-700 грн), для юридичних осіб-від 100 до 250 тисяч рублів (35-88 тис. грн).

«Наше Міністерство закінчило реорганізацію і приступає до повноцінної роботи, ми будемо використовувати ці штрафні санкції для наведення порядку в галузі», - підкреслив пан Нараїв.

Також він нагадав, що в Криму знаходиться 300 незаконних звалищ, 28 полігонів, дві третини яких не відповідає російським нормативам.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, будівництвом Керченського мосту зацікавилися екологи. Проект передбачає неймовірне техногенне навантаження на природу, тому без ретельної експертизи починати будівництво не можна, стверджують вони.

 
Коментарі (0)