ГоловнаНовини ЖКГТранспортКрим втратив авіасполучення з Європою

Крим втратив авіасполучення з Європою

Європа заборонила своїм авіакомпаніям здійснювати рейси до анексованого Криму. При виборі маршрутів Євроконтроль рекомендує узгоджувати їх з українськими, румунськими, болгарськими і турецькими диспетчерськими центрами.

Європейська організація з безпеки аеронавігації ввела заборону на здійснення польотів до анексованого Криму, зокрема, до Сімферополя і Севастополя, - повідомляє «УНІАН».

«Євроконтроль, суворо дотримуючись Конвенції ICAO про міжнародну цивільну авіацію, не визнає одностороннього проголошення надання аеронавігаційного обслуговування над будь-якою частиною українського повітряного простору, крім як від української влади», - говориться в повідомленні.

Також повідомляється, що Європейська організація з безпеки аеронавігації заборонила польоти до Сімферополя і Севастополя до подальших повідомлень.

Разом з тим, Євроконтроль при виборі маршрутів, окрім закритих, рекомендує узгоджувати їх з українськими, румунськими, болгарськими і турецькими диспетчерськими центрами з метою уникнення порушень повітряного руху.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» також скасувала всі рейси Києв-Сімферополь. Відміна рейсів включно до 29 квітня.

 
Коментарі (0)