ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим візьмуть в електроенергетичні «лещата»

Крим візьмуть в електроенергетичні «лещата»

У Криму бурються з боржниками за електропостачання. Компаніям, сумарна заборгованість яких складає понад мільйон гривень, поставлять жорсткі рамки в питаннях електропостачання.

З 29 травня підприємство «ДТЕК Крименерго» обмежить енергопостачання боржників. У так званий «чорний список» потрапили садові товариства Сімферополя, сумарна заборгованість яких становить понад 1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомила прес-служба компанії.

«У разі непогашення боргу буде припинено енергопостачання Союзу садових товариств Каменського масиву (сума заборгованості становить близько 835 тисяч гривень, садівничого товариства «Садовод» (борг - 91 тисяча гривень.) і садового товариства «Дослідник» (сума заборгованості становить 110 тисяч гривень). Дані юридичні особи були належним чином повідомлені про припинення електропостачання у разі непогашення боргів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, борги кримчан за воду - зростають. Вони підвищилися приблизно на третину, порівняно з минулим роком. У «Воді Криму» вважають, що проблема в українських банках, які масово припиняють роботу на півострові.
 
Коментарі (0)