Крим залишився без світла

У Криму майже 20 тис жителів залишились без електроенергії. Через сильний снігопад на півострові перебої із електропостачанням.

У Криму через сильний снігопад без електропостачання залишились жителі 13 населених пунктів півострова. Про це повідомили у прес-службі Міністерства енергетики Російської Федерації.

Зокрема, з 13:00 електроенергія відсутня у населених пунктах Сімферопольського, Джанкойського, Жовтневого, Кіровського, Радянського Феодосіївського, Керченського, Ленінського та Нижнєгірського районів. Загальна кількість споживачів, які залишились без електропостачання становить близько 18,25 тис чоловік.

«До аварійно-відновлювальних робіт залучено 38 бригад у складі 106 чоловік та 37 одиниць спеціальної техніки», - відзначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, середня ціна імпорту електроенергії з Російської Федерації в Україну в лютому склала 2,3 руб. за кВт.годину. При цьому, постачання електроенергії в Крим здійснювалися за ціною, по 3 руб. без урахування ПДВ. Це нижче цільової ціни.

 
Коментарі (0)