ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим знову залишився без електропостачання

Крим знову залишився без електропостачання

Україна відключила Крим від об'єднаної енергосистеми України. Таке розпорядження дала Національна енергетична компанія «Укренерго».

Сьогодні о 13:50 енергосистему Криму відключили від об'єднаної енергосистеми України за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго». Про це йдеться в повідомленні «ДТЕК», пишуть «Українські новини».

«О 13:50 магістральна лінія електропередачі ПЛ-330 кВ Каховська - Джанкой, яка була на даний момент єдиною лінією, що живить Крим, відключена за розпорядженням НЕК «Укренерго», - йдеться в повідомленні.
 
Станом на 14:20 електроенергію в розмірі 196 МВт виробляють генеруючі підприємства Криму.
 
Згідно з повідомленням, в електричних мережах енергопостачальної компанії «ДТЕК Крименерго» технологічних порушень не було, все обладнання знаходиться в справному стані.
 
«ДТЕК» відзначає, що як тільки електроенергія надійде на магістральні лінії та підстанції, що належить «Крименерго» енергопостачальник – «ДТЕК Крименерго» - живитиме всіх клієнтів.
 
Нагадаємо, невизнана влада анексованого Росією Криму заявила про припинення Україною поставок електроенергії на півострів.
 
Коментарі (0)