ГоловнаНовини ЖКГТранспортКрим звинувачує Україну у навмисній затримці транспорту на півострів

Крим звинувачує Україну у навмисній затримці транспорту на півострів

Самопроголошена влада Криму заявляє, що українська сторона навмисно затримує транспорт на пропускних пунктах між півостровом та материковою частиною країни. Пропускні пункти знаходяться у Херсонській області.

Кримська «влада» вважає, що Україна навмисно затягує пропуск автомобілів на кордоні з півостровом. Наразі на кордоні з материковою Україною працює три кримських пропускних пункти – «Перекоп», «Армянськ» та «Джанкой», останні два вважаються міжнародними. Про це заявив «Міністр» транспорту Криму Анатолій Цуркін, передають «Новини Криму».

«У рамках пропускних пунктів з території України, звичайно, є проблема зі сторони в тому числі України. Наскільки відомо, штучно затягується пропускання машин з боку України з Херсонської області», - сказав він.

Кримський «Міністр» також заявив, що для пришвидшення процедури пропуску та перевірки документів необхідно створити єдиний сервіс обробки документів, які б електронному вигляді передавалися кожній із служб як з української так і з російської сторони.

«Кожна служба сканує певні види документів, можливо, це в рамках технічного регламенту необхідно, але треба віддати належне, що техніка, яка використовується, повинна працювати в швидкісному режимі, або треба спростити порядок оформлення документів. Фактично водій, заходячи в кожне вікно, сканує в кожній службі документи», - заявив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 17 лютого на так званому кордоні між Україною та Кримом утворилися автомобільні затори з близько 400 автівок. Черги утворилися на 2 контрольно-пропускних пунктах.

 
Коментарі (0)