ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнсько-кримський «кордон» «окупували» автівки

Українсько-кримський «кордон» «окупували» автівки

На так званому кордоні між Україною та Кримом утворилися автомобільні затори з близько 400 автівок. Черги утворилися на 2 контрольно-пропускних пунктах.

На адміністративному кордоні України з Кримом утворилися автомобільні затори на 2 контрольно-пропускних пунктах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Херсонської обласної державної адміністрації.

Зокрема, на пунктах «Чонгар» та «Ставки» у черзі стоять 120 та 250 автомобілів відповідно. Українська сторона називає причиною таких заторів повільне оформлення вантажів зі сторони окупованого Росією Криму.

«Ситуація була проаналізована спільно із представниками СБУ, прикордонниками, представниками УМВС, співробітниками митної служби. Виявлено, що черги утворилися через повільне оформлення вантажів з боку російської сторони», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укравтодор» відзвітував про виконання робіт з ліквідації ямковості у минулому році. За інформацією відомства, найактивніше дорожники працювали на Дніпропетровщині, Вінниччині та Чернігівщині. Протягом 2014 року дорожники ліквідували понад 3,1 млн кв. м ямковості.

 
Коментарі (0)