ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКримчанам обіцяють мільйони на нове житло

Кримчанам обіцяють мільйони на нове житло

Кримчанам, що проживають у сільській місцевості, обіцяють виділити кошти на поліпшення житлових умов. На ці гроші можна провести газ до свого помешкання, купити або побудувати новий дім.

Мешканцям Криму планують виділити більше 4,5 млн грн на поліпшення житлових умов. Це стосується кримчан, які проживають у сільській місцевості. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради міністрів АР Крим.

Кримчани зможуть поліпшити житлові умови у рамках державної програми «Власний дім». Нею передбачені низькі ставки на кредити. Більше 3 млн грн планують надати з державного бюджету. Близько 1 млн обіцяють виділити зі скарбниці АРК. «Гроші направлять на газифікацію, купівлю та будівництво житлових будинків», – йдеться в повідомленні прес-служби. Минулого року сільчанам Криму видали 98 кредитів на загальну суму майже 4 млн грн. З них 85 позик надали на газифікацію, 11 – для купівлі житла та 2 для його будівництва.

Як раніше повідомляла «У.К.», більше 900 млн грн у державному бюджеті на 2014 рік передбачено на реалізацію державних житлових програм. Загалом на програму кредитування сільських забудовників «Власний дім» – 48 млн грн. 

 
Коментарі (0)