ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКримчанам «підкинули» коштів на доступне житло

Кримчанам «підкинули» коштів на доступне житло

У Криму збільшили фінансування програми будівництва (придбання) доступного житла на 39,55 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Крим. Збільшення відбулося у відповідності з розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 лютого 2013 № 46-р. Як повідомив

У Криму збільшили фінансування програми будівництва (придбання) доступного житла на 39,55 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

Збільшення відбулося у відповідності з розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 лютого 2013 № 46-р.

Як повідомив начальник управління житлових програм Республіканського комітету АРК з будівництва та архітектури Максим Скорін, у зв'язку з майбутнім коригуванням розподілу коштів між регіонами Рескомітет направив додатковий бюджетний запит.

За його словами, наразі в Криму для реалізації програми будівництва доступного житла за рахунок коштів Державного бюджету передбачено 3,6 млн грн. Крім того, на ці цілі планується також виділення коштів з бюджету Автономної Республіки Крим. «Питання співфінансування програми «50 на 50» за рахунок коштів республіканського бюджету буде розглянутий на найближчій сесії парламенту автономії», - повідомив начальник профільного управління Рескомбуду Криму.

Нагадаємо, у 2012 році з Державного бюджету України на реалізацію програми будівництва доступного житла в Автономній Республіці Крим профінансовано понад 5,5 млн грн, з республіканського бюджету - понад 2,5 млн грн.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)