ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняКримчанам подарують ще один пляж

Кримчанам подарують ще один пляж

Ялтинською прокуратурою відчужено у комунальну власність ділянку від пляжу «Приморського» до дослідної хвилевідбійної стіни в районі галери «Арго». Місцева влада запевняє, що після її благоустрою, буде відкрито ще один громадський пляж.

У Ялті після всіх процедур прийому у комунальну власність ділянки від пляжу «Приморського» до дослідної хвилевідбійної стіни в районі галери «Арго» і наведення там порядку, відповідного всім санітарним нормам, буде відрито ще один вільний для відвідування пляж, - інформують «Новини Криму».

За словами міського голови Ялти Сергія Ілаш, сьогодні ця ділянка знаходиться на балансі Державного підприємства «Кримського протизсувного управління». «Завдяки прокуратурі, цей пляж відчужений у комунальну власність і ми вирішуємо питання про його переведення в комунальну власність, щоб він був ще одним додатковим вільним пляжем, яким є «Приморський», - сказав мер міста.

За його твердженням, міліцією, інспекцією з благоустрою, іншими контролюючими службами сьогодні розпочато роботи з наведення на цій ділянці порядку.

«Намети, які були встановлені там відпочиваючими, сьогодні демонтовані. Для того, щоб подібного не повторилося і був порядок, в цьому районі буде виставлений наряд міліції. Ми цю територію будемо тримати під контролем, щоб не допустити там розташування наметових містечок, які обмежують вільний прохід ялтинців і гостей міста», - уточнив Сергій Ілаш.

Нагадаємо, тільки перед початком цього курортного сезону було звільнено і організовано для вільного відвідування близько 100 метрів берегової пляжної території.

 
Коментарі (0)