ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримчани мізкують над оновленнями парків

Кримчани мізкують над оновленнями парків

У Сімферопольській міській раді пройшла нарада з обговорення проекту реконструкції скверу Дибенко.

У Сімферопольській міській раді пройшла нарада з обговорення проекту реконструкції скверу Дибенко, інформує прес-служба міськради.

Його представив міському голові Віктору Агєєву архітектор-розробник проекту В'ячеслав Шалфєєв:

«Цим проектом ми передбачаємо не лише нову укладку скверу плиткою і збільшення зон відпочинку для городян, - пояснив розробник ескізний проект реконструкції. - У сквері з'явиться невеликий дитячий майданчик, додаткове вуличне освітлення, нові квітники і клумби. За рахунок напівкруглої форми ступенів на вході у сквер з боку вулиці Пушкіна візуально розшириться існуюча там площа».

В'ячеслав Шалфєєв уточнив, що ковані фігури і лавки, зроблені руками ковалів, в сквері залишаться, тільки для них проектом передбачені оригінальні постаменти.

«Благоустрою парків і скверів Сімферополя ми приділяємо велику увагу, - підкреслив міський голова Віктор Агєєв. - Вони - не тільки місця відпочинку городян. Це ще й обличчя нашого міста в очах кримчан і гостей півострова. Упевнений, що і цей сквер стане незабаром яскравим окрасою Сімферополя».

Саме тому в мерії кримської столиці скрупульозно підходять до проектів усіх робіт з благоустрою. Мер не виключає можливості громадського обговорення і цього об'єкта, коли буде виконано робочий проект реконструкції.

 
Коментарі (0)