ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКримчани не задоволені тарифами на квартплату

Кримчани не задоволені тарифами на квартплату

Найбільша кількість скарг надходить із Сімферополя, Керчі, міста Саки, Щолкіне та Ялти

У Криму створено робочу групу, яка перевірить обґрунтованість підвищення тарифів на комунальні послуги в містах і районах автономії.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Радміну АРК.

На республіканській селекторній нараді з керівниками кримських регіонів Анатолій Могильов повідомив, що за останні два місяці до Ради міністрів надійшло понад 250 звернень громадян з приводу підвищення тарифів на квартплату. Найбільша кількість скарг надходить із Сімферополя, Керчі, міста Саки, Щолкіне та Ялти.

 

«Проблема тарифів на комунальні послуги останнім часом викликає справедливе невдоволення кримчан. Підвищення тарифів б'є по кишені пенсіонерів та інших соціально незахищених категорій населення. Тарифи підвищили, при цьому люди не побачили ніякого поліпшення якості послуг», - сказав А.Могильов.

Глава Радміну також зазначив, що тарифи з утримання багатоквартирного житла в різних регіонах Криму істотно відрізняються: в деяких населених пунктах - в два рази. «Чим це обґрунтовано? В кожному окремому випадку потрібно розбирати тарифоутворення. Люди не знають, як нараховуються тарифи, це викликає недовіру. Кримчани мають право знати, за що платять, і отримувати відповідну якість послуг», - підкреслив Голова Ради міністрів. Він також додав, що обґрунтованість тарифів у Криму знаходиться на особливому контролі.

Ольга Гальчинська 

 

 
Коментарі (0)