ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКримчани взялися за оновлення електромереж

Кримчани взялися за оновлення електромереж

У Криму планується комплексне оновлення електромереж. Вже розроблений відповідний проект та початі роботи з реконструкції мереж на Південному березі Криму.

У Криму розробили проект з комплексного оновлення електромереж «Перспективний розвиток мереж 35-110 кВ ПАТ «ДТЕК Крименерго» до 2020 року». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Криму.

Документ вже схвалений колегією Республіканського комітету АРК по паливу, енергетиці та інноваційній політиці і спрямований на підвищення надійності електропостачання споживачів, збільшення пропускної здатності високовольтних ліній і потужності підстанцій по всій території Криму.

Як повідомив генеральний директор ДТЕК «Крименерго» Едуард Соколовський, проект складений з урахуванням наявних генеральних планів розвитку міст і районів Криму і враховує інтеграцію в загальну енергосистему електростанцій альтернативних джерел енергії.

Голова Рескомпаливенерго Криму Сергій Колобов повідомив, що проект вже переходить у стадію реалізації: «наразі роботи з реконструкції мереж на Південному березі Криму вже ведуться. Їх необхідно завершити до початку курортного сезону».

Нагадаємо, за підсумками 2013 року в модернізацію мереж електропостачання Криму інвестовано понад 150 млн грн.

 
Коментарі (0)