ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКримські під'їзди готуються до зими

Кримські під'їзди готуються до зими

У житлових будинках комунальної форми власності ведуться роботи з підготовки під'їздів до майбутньої зими.

У комплекс робіт входить скління вікон, встановлення дверей, козирків, фарбування сходів, стін тощо.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Підготовка до опалювального сезону в місті практично завершена. Зараз активно ведуться роботи по ремонту під'їздів, з метою енергозбереження в холодний період року, - повідомив Анатолій Рогов, - У місті понад 600 багатоповерхових будинків, що перебувають у комунальній власності. Близько 50% під'їздів у них вже підготовлено до зими».

За словами начальника управління житлово-комунального господарства, роботи будуть завершені до початку опалювального сезону.

У ході виїзної наради з цього питання начальник КП ЖЕО Центрального району Євген Пирогов доповів Анатолію Рогову, що з початку року в Центральному районі вже відремонтовано 180 під'їздів. Всі ремонтні роботи ведуться за рахунок квартплати.

«Кожен рік ми проводимо роботи по склінню вікон у під'їздах. У цьому році на ці цілі ми замовили 420 квадратів скла, - повідомив Євген Пирогов, - Ремонт під'їздів йде тільки за планом. За останні 4 роки було відремонтовано 953 під'їзди. У минулому році - 256 об'єктів. У цьому році ми маємо намір зберегти показники минулого року і постаратися їх збільшити, щоб якомога більше парадних радували мешканців своєю чистотою і теплом».

Як повідомив Євген Пирогов, роботи ведуться силами ремонтно-будівельної дільниці ЖЕО Центрального району, що дозволяє не тільки економити час, але й кошти мешканців будинків.

«У Центральному районі немає таких під'їздів у 5 і 9-поверхових будинках, де б не проводився ремонт за останні 3-4 роки. На сьогодні в роботі у нас залишилися 2-поверхові будинки по вулиці Ушакова, два будинки по вулиці Войкова і ще один будинок на вулиці Батуріна», - сказав він.

 
Коментарі (0)