ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримські туалети отримали прописку

Кримські туалети отримали прописку

У кримській столиці затверджена комплексна схема дислокації стаціонарних громадських туалетів.

У кримській столиці затверджена комплексна схема дислокації стаціонарних громадських туалетів.

Про це «У.К.» повідомили в прас-службі Сімферопольської міськради.

За словами начальника Головного управління архітектури, будівництва та регіонального розвитку Юрія Іванченка, відповідно до затвердженої схеми, в першу чергу в місті будуть побудовані 8 стаціонарних громадських туалетів: в районі Московського кільця, біля перетину бульвару Франка і вулиці Менделєєва, на вул. Набережнаявозле Сімферопольського музичного училища ім. П.І. Чайковського, в районі Семінарського скверу, площ Куйбишева і Амет Хан-Султана, скверах ім. К. Треньова та ім. Дибенка.

 «Будь-який населений пункт повинен бути забезпечений необхідною інфраструктурою: дорогами, транспортом і санітарно-побутовими об'єктами, до яких належать громадські туалети. На сьогоднішній день місто має гостру потребу в таких об'єктах. Для вирішення цієї проблеми в Сімферополі встановлять стаціонарні громадські туалети, які будуть виконані за всіма діючими нормами та обладнані для людей з обмеженими фізичними можливостями», - зазначив начальник Головного управління.

Він також додав, що туалети, зовнішній вигляд і дизайн яких уже розроблений, будуть розташовані в місцях великого скупчення людей. Це дозволить створити комфортне міське середовище і забезпечити зручність користування громадськими місцями для жителів міста.

 
Коментарі (0)