ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримські вулиці отримали оновлені "місця очікування"

Кримські вулиці отримали оновлені "місця очікування"

У Сімферополі на площі Куйбишева в бік проспекту Перемоги відкрилася реконструйована зупинка громадського транспорту «Проспект».

Новий об'єкт включає в себе міні-маркет, точку безкоштовного доступу до бездротового Інтернету, банкомат і платіжний термінал. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сімферопольської міської ради.

На сьогодні проводиться підключення і налаштування цього обладнання. Надалі планується оснащення зупинки системою міліцейського відеоспостереження.

У відкритті цього об'єкта взяв участь Сімферопольський міський голова Віктор Агєєв, який зазначив, що вирішення питання будівництва зупинок громадського транспорту є актуальним для міста.

«Зараз профільна депутатська комісія спільно з управлінням транспорту і зв'язку розглядає місця, де необхідно обладнання подібних зупиночних павільйонів. Це дозволить забезпечити городянам очікування громадського транспорту в максимально комфортних умовах», - заявив мер кримської столиці.

За його словами, на сьогоднішній день вже видано дозволи на будівництво та реконструкцію 28 зупиночних павільйонів.

У свою чергу голова тимчасової комісії міської ради з перевірки розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, депутат міськради Сергій Лапенко зазначив, що конструкція зупинки виконана у відповідності з діючими нормами і вимогами комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста.

«Об'єкт примітний тим, що крім міцного навісу і зручних сидінь ця зупинка - перша в місті, виконана за новими вимогами до зовнішнього вигляду для подібних споруд, а також оснащена точкою доступу Wi-Fi. Упевнений, що поява таких об'єктів зробить міське середовище більш зручною, гарною та сучасною», - підкреслив Сергій Лапенко.

При цьому він додав, що реконструкція зупинки громадського транспорту «Проспект» була виконана за рахунок спонсорських коштів.

 
Коментарі (0)