ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримська влада поставила шах незаконній забудові

Кримська влада поставила шах незаконній забудові

Незаконна забудова настільки допекла кримській владі, що Голова Ради Міністрів АР Крим провів показову акцію і власноруч демонтував незаконно встановлені ворота, які перегороджували вхід на один з кримських пляжів.

Голова Ради Міністрів Криму Анатолій Могильов демонтував незаконно встановлені ворота, які перегороджували вхід на один з міських пляжів в Ялті.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

«Кримчани втомилися від незаконних зборів. Власнику цієї будови дали місяць, щоб звільнити прохід до моря. Він законне рішення проігнорував. Сьогоднішнім заходом ми попереджаємо всіх, хто веде таку діяльність в Криму - всі незаконні паркани будуть демонтовані», - пояснив глава виконавчої влади автономії і, керуючи екскаватором, зніс ворота.

Анатолій Могильов підкреслив, що всі спроби незаконно перегородити вхід на громадські пляжі і надалі будуть жорстко припинятися відповідно до закону. При цьому відповідальність будуть нести не тільки власники незаконних зборів і шлагбаумів, але й чиновники на місцях, які допустили порушення закону.

«Я глибоко переконаний в тому, що пляжі - це власність громадян. Буде проведено перевірку законності всіх будов, які перегороджують прохід на пляжі. У разі невідповідності закону, вони будуть демонтовані», - заявив глава Ради Міністрів Криму.

Таким показовим чином, були демонтовані ворота, незаконно прегороджуючі вхід на громадський пляж «МАС» в Ялті. Допомога в демонтажі паркану, встановленого з воротами, надали співробітники комунальних служб Ялти.

Крім того, комунальні служби міста забезпечили вільний прохід на громадські пляжі ТОВ «Дайвінг-центр «Соляріус», ТОВ «Бегущая по волнам» та ТОВ «Барс-2000» («Віоріка-Крим»).

 
Коментарі (0)