ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКримський ураган зриває дахи

Кримський ураган зриває дахи

Ураганний вітер, який обрушився 18 квітня на Кримський півострів, повалив близько 100 дерев. Найбільш складна ситуація спостерігається в місті Сімферополі, Сімферопольському та Білогірському районах

Ураганний вітер, який обрушився 18 квітня на Кримський півострів, повалив близько 100 дерев. Найбільш складна ситуація спостерігається в місті Сімферополі, Сімферопольському та Білогірському районах.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

У Сімферополі по вулиці Севастопольська 20а, з чотириповерхової будівлі підприємства «Кримавтотранс» вітром зірвало покрівлю загальною площею близько 400 кв. м. Увечері 18 квітня місце надзвичайної події було оточено співробітниками МВС, рух автотранспорту перекрито. Чотири підрозділи пожежно-рятувальної служби м. Сімферополя та комунальні служби міста працюювали на ліквідації наслідків:  вилучення з-під уламків покрівлі 5 автомобілів,  а також звільнення проїзної частини і тротуарів від повалених конструкцій.

На вулиці Павленко в м.Сімферополі уламками дерев травмовано двох мешканок міста (22 та 27 років). З численними переломами вони були доставлені в реанімацію 6-ї міської лікарні та Кримської республіканської лікарні ім.Семашка, їхній стан медики оцінюють як стабільний.

Втім, як запевняють рятувальники, на 17:00 вчорашнього дня ураганний вітер не призвів до серйозних аварій на системах електро- і газопостачання Криму.

Ситуація знаходится на контролі ГТУ МНС в АР Крим.

У найближчу добу по всій території півострова оголошено штормове попередження. За даними Регіонального центру з гідрометеорології, характер погоди суттєво не зміниться, збережеться мінлива хмарність, часом дощ. Очікується південний вітер з поривами до 15-20 метрів в секунду.

МНС попереджає! У зв'язку з ускладненням погодних явищ підвищується ймовірність пошкодження ліній зв'язку та електропередач у населених пунктах.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)