ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКримську воду візьмуть під нагляд

Кримську воду візьмуть під нагляд

Верховної Ради АРК з регіонального розвитку, будівництва та контролю за приватизацією, було прийнято рішення створити окрему комісію, що стежить за якістю питної та мінеральної води.

На засіданні Постійної комісії Верховної Ради АРК з регіонального розвитку, будівництва та контролю за приватизацією, було прийнято рішення створити окрему комісію, що стежить за якістю питної та мінеральної води, яка надходить у продаж.

Ми вивчимо можливість, кому ми можемо рекомендувати створення такого органу, який мав би право перевіряти якість води. Туди увійдуть СЕС, «Кримстандартметрологія», різнобічні представники, які будуть мати повноваження перевірити якість. Якщо вода погана, ми не маємо юридичного права натиснути на виробника, але ми можемо показати по телевізору і сказати, що цю воду пити не можна, - запропонував голова комісії Костянтин Мальчиков.

Разом з цим Костянтин Мальчиков зазначив, що аналізи питної води можна проводити на базі підприємства «Кримприрода», яке володіє необхідним лабораторним устаткуванням.

cit.ua

 
Коментарі (0)