ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКриму відключатимуть світло через дефіцит електрики до травня

Криму відключатимуть світло через дефіцит електрики до травня

У Криму продовжили режим НС в енергетиці мінімум на чотири місяці – до 1 травня. На півострові уже почали працювати над графіками віялових відключень.
Режим надзвичайної ситуації в енергетиці в Криму, який було запроваджено у зв’язку з дефіцитом енергії, продовжили до травня. У зв’язку з цим, на півострові будуть складати графіки віялових відключень.Про це заявив «глава» Криму Сергій Аксьонов, передають «Новости Крыма».
 
Поміж тим, такий термін він назвав мінімальним.
 
«Штаб працює до закінчення режиму НС – це до 1 травня як мінімум. Всі знаходяться на робочих місцях», – сказав він.
 
Окрім того, він заявив, що найближчим часом повинні бути «відшліфовані» графіки віялових відключень електроенергії, всі котельні необхідно забезпечити електрикою на постійній основі, щоб підтримувати достатній рівень тепла в будинках. До 10 січня всі муніципалітети повинні представити плани роботи підприємств в умовах енергодефіциту.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Криму вийшли з ладу дві російські електростанції. З огляду на це, усі населені пункти мають знизити споживання електроенергії. Поміж тим, у Сімферополі навіть обмежили роботу ресторанів та кав’ярень.
 
Коментарі (0)