ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКривий Ріг ризикує залишитись без опалення

Кривий Ріг ризикує залишитись без опалення

Мешканцям Кривого Рогу загрожує відключення опалення через борги «Криворізької теплоцентралі» перед «Нафтогазом» за газ. Тиск подачі «блакитного» палива на котельні підприємства вже знижено.

Кривий Ріг ризикує залишитись без опалення у зв’язку з припиненням газопостачання на ДП «Криворізька теплоцентраль» з боку ПАТ «Криворіжгаз» через невиконання умов Договору розподілу газу та борги за спожите «блакитне» паливо перед «Нафтогазом», передає прес-служба ПАТ «Криворіжгаз».

Зазначається, що не зважаючи на те, що мешканці міста справно оплачують послуги з теплопостачання, борг «Криворіжтеплоцентралі» за розподіл газу сягнув більше 20 млн грн. Сьогодні розпочато зниження тиску подачі газу на котельні ДП «Криворізька теплоцентраль» шляхом перекриття запірних пристроїв на підвідних газопроводах.

«Такий вимушений крок по обмеженню газопостачання може призвести до серйозних наслідків, як технологічних, так і соціальних, адже ДП «Криворізька теплоцентраль» надає послуги із централізованого опалення населенню, бюджетним організаціям та іншим споживачам Жовтневого, Саксаганського, частково Довгинцівського та Інгулецького районів м. Кривого Рогу», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 18 грудня 2015 року на «Криворіжтеплоцентралі» було «погашено» три котельні - № 3, 4, 5. Котельні №1 і 2 тоді працювали на 50% потужності. Як наслідок, тоді без опалення перебувають мешканці Довгинцівського, Саксаганського та Жовтневого районів.

 
Коментарі (0)