ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКриворізькі комунальники пройшлися по боржниках

Криворізькі комунальники пройшлися по боржниках

Працівники ДП «Криворізька теплоцентраль» та КПТМ «Криворіжтепломережа» проводять спільні заходи щодо погашення заборгованості споживачами за надані послуги. Так, протягом останніх трьох днів було вручено понад 900 попереджень боржникам.

ДП «Криворізька теплоцентраль» продовжує вести активну роботу з боржниками за надані та спожиті житлово-комунальні послуги. Зокрема, працівниками підприємства з КПТМ «Криворіжтепломережа» майже щовихідних проводяться заходи щодо погашення заборгованості споживачами міста за використану теплову енергію. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

Так, з 13 по 15 серпня були проведені спільні заходи щодо погашення заборгованості споживачами-боржниками. За весь зазначений період у рейдах було задіяно 176 чоловік, пройдено 4,3 тис. квартир, вручено 945 попередження-повідомлення боржникам.

Проведені заходи дають можливість зменшити заборгованість за місяць в середньому близько на 1 млн грн по обох підприємствах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, рівень заборгованості криворіжців за спожите тепло значний, внаслідок чого страждає і сама ТЦ, оскільки несплачені кошти за тепло мали бути залучені на оновлення підприємства.

 
Коментарі (0)