ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКіровоградщина отримає майже 1 млрд. грн. з держбюджету на пільги і субсидії

Кіровоградщина отримає майже 1 млрд. грн. з держбюджету на пільги і субсидії

На пільги та субсидії для мешканців Кіровоградщини виділено близько мільярда гривень. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку 150 тисяч сімей області

Майже мільярд гривень виділять з держбюджету на пільги і субсидії на Кіровоградщині. Про це повідомила прес-служба Кіровоградської ОДА.

«Минулого року майже 35% домогосподарств області скористалися субсидіями та пільгами. Це близько 150 тисяч сімей. А цього року у зв’язку з підвищенням тарифів таких домогосподарств буде набагато більше. Тільки в нашу область на пільги і субсидії з держбюджету буде направлено майже мільярд гривень», — повідомили в ОДА.

Окрім цього голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко закликав депутатів місцевих рад, які матимуть намір голосувати за зниження тарифів, передбачити  у своїх бюджетах кошти на покриття їх різниці з економічно обґрунтованими – на додаткову підтримку жителів своїх громад.

Також в прес-службі додали, що у 2015 році держава перейшла від перерахування бюджетних коштів на організації до персональної компенсації громадянину, який користується пільгами. Внаслідок цього лише на Кіровоградщині близько 300 мільйонів гривень, виділених на субсидії з держбюджету, було не використано.

 

 
Коментарі (0)