ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКіровоградщина розродиться дорогами

Кіровоградщина розродиться дорогами

Вже найближчим часом нова дорога в обхід Знам’янки розвантажить транспортний потік у місті.

Загальна протяжність зазначеної ділянки становить 6,4 км, завширшки - 60 м. Більша частина дороги (4,7 км) проходить через лісовий масив, тому перед дорожниками разом з працівниками лісового господарства постало надскладне завдання – у стислі терміни розчистити від дерев та підготувати необхідну площу для спорудження нового дорожнього полотна.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Кіровоградської ОДА.

Як повідомив начальник відділу експлуатації, утримання доріг та штучних споруд служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Олексій Донченко, сьогодні на зазначеній ділянці вже проведено вирубку більше 16 тис. дерев та викорчувано майже 9 тис. пнів, виконано роботи з влаштування земляного полотна протяжністю 1,7 км, основу якого складає відсів та щебенева суміш завтовшки 38 см.

Дорожники обіцяють високу якість дорожнього покриття та гарантують що у найближче десятиліття зведені ними дороги не потребуватимуть ремонту.

Всього ж нинішнього року службою автомобільних доріг в Кіровоградській області заплановано ввести в експлуатацію більше 135 км доріг на загальну суму 393 млн грн. На початок вересня вже профінансовано дорожні роботи на суму 128 млн грн.

Завершуються роботи з ремонту автомобільної дороги Ульяновка-Миколаїв протяжністю 43,5 км, продовжуються роботи з реконструкції автодороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв протяжністю 37 км, ремонту автодороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка в обхід смт. Новоархангельська.

Наступного року планується проведення ремонту автодоріг Знам’янка-Луганськ-Ізварине та Полтава-Олександрія, що дасть можливість суттєво покращити сполучення промислових та транспортних центрів області з Дніпропетровськом та Кременчуком.

 
Коментарі (0)