ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКіровоградські чиновники незаконно «озеленилися»

Кіровоградські чиновники незаконно «озеленилися»

Прокуратура Кіровоградщини викрила чиновників, які крали гроші спрямовані на благоустрій міста. Наразі розпочато досудове розслідування.

Службові особи Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради зависили вартість виконаних робіт по утриманню зелених насаджень майже на   260 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Прокуратури Кіровоградської області.

Установлено, що в порушення вимог чинного законодавства службові особи управління органу місцевого самоврядування, зловживаючи своїм службовим становищем, підписали акти виконаних робіт з утримання зелених насаджень, парків і скверів упродовж 2011-2012 років, у яких завищена вартість фактично виконаних робіт на загальну суму близько 257 тис. грн.

Відомості за фактом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування, хід якого прокуратурою міста взято на контроль.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», у Слов'янську посадові особи підприємства привласнили 900 тис. гривень, виділені на ремонт комунальних об'єктів.

 
Коментарі (0)