ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКіровоградські дороги готові поглинути ще 200 мільйонів

Кіровоградські дороги готові поглинути ще 200 мільйонів

У 2012 році на ремонт доріг Кіровоградщини виділено близько 200 млн грн

У 2012 році на ремонт доріг Кіровоградщини виділено близько 200 млн грн.

Про це голова Державного агентства автомобільних доріг України Володимир Демішкан повідомив у Новоархангельську під час урочистостей з нагоди завершення капітального ремонту доріг в районному центрі, інформує прес-служба облдержадміністрації.

«За дорученням Президента України, у поточному році на будівництво і реконструкцію доріг в Україні вперше виділено колосальний ресурс – 2,5 мільярди гривень, - зазначив посадовець. – До кінця року дорожникам необхідно побудувати та реконструювати близько 2 тисяч кілометрів дорожнього полотна».

За словами Володимира Демішкана, згідно із постановою Кабінету Міністрів України, яку прийнято минулого понеділка, Кіровоградщині на будівництво та утримання доріг у поточному році виділено з державного бюджету близько 200 млн грн.

Звертаючись до учасників урочистостей, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін підкреслив, що Новоархангельськ – перший райцентр, де побудовано дорогу європейського зразка.

«Якщо є такі дороги – буде розвиток району, будуть нові робочі місця, додаткові надходження до бюджету та розвиток соціальної та культурної інфраструктури краю, - впевнений керівник області. – Саме на це і націлена наша обласна програма «Центральний регіон – 2015».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)