ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКіровоградських комунальників «нагріли» на понад півмільйона

Кіровоградських комунальників «нагріли» на понад півмільйона

На Кіровоградщині підрядники роками дурили комунальників, завищуючи вартість своїх послуг. Так, Головне управління ЖКГ Кіровоградської міськради впродовж кількох років зайво сплатило понад півмільйона гривень.

У Кіровограді підрядники роками «нагрівали» Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради шляхом завищення вартості послуг, котрі вони надавали на замовлення останього. Про це повідомляє прес-служба Державної фінансової інспекції.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що під час ревізії фінансово-господарської діяльності Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради за період з 1 червня 2012 року по 31 грудня 2014 року фінінспекторами області було виявлено порушення, котрі призвели до втрат фінансових ресурсів, на cуму більш як 660 тис. грн.

«Низка підрядників, які надавали послуги на замовлення управління, завищили їхню вартість. Посадові особи КП «Кіровоград Універсал 2005» безпідставно збільшили вартість робіт із прибирання та утримання вулично-дорожньої мережі і штучних споруд у належному стані; МПП«Тарон», ПП МП«Діск» – за поточний та капітальний ремонти доріг, зокрема внутрішньодворових; КП «Трест зеленого господарства» – за утримання зелених насаджень, парків і  скверів; ККПЕЗО «Міськсвітло» – за утримання в належному стані мереж зовнішнього освітлення; ПП Бойко В.М. – за капітальний ремонт покрівель житлових будівель тощо. Через це управління зайво сплатило їм 660 тис. грн» - зазначається у повідомленні.

Наразі згадані порушення усунуті в повному обсязі. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через фінансові махінації комунальне підприємство на Миколаївщині, що займається вивезенням сміття, переплатило своєму директору майже 2 мільйони гривень.

 
Коментарі (0)