ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКіровоградського альтернативного палива на всіх не вистачить

Кіровоградського альтернативного палива на всіх не вистачить

лісові ресурси області не зможуть у повній мірі забезпечити виробництво достатньої кількості сировини для задоволення потреб в енергозберігаючому опаленні більшої частини закладів та установ регіону

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін вважає за необхідне мотивувати виробників енергоощадного палива передусім реалізовувати продукцію в області. 

На цьому він наголосив, перебуваючи з робочою поїздкою в Олександрівському районі, де ознайомився з роботою дільниці теплової генерації ТДВ «Інтерресурси», повідомляє прес-служба ОДА.

«Альтернативне опалення наших обласних закладів - це відчутна економія коштів для бюджету шкіл, дитсадків, лікарень», - наголосив Сергій Ларін.

За словами генерального директора підприємства Кирила Москаленка, дільниця працює з лютого 2011 року. Основним напрямком діяльності виробництва є переробка деревини. Із жовтня минулого року на підприємстві налагоджено виробництво тріски для опалення будівель бази ТДВ «Інтерресурси» та Кіровоградського обласного онкодиспансеру. Гендиректор зазначив, що з впровадженням будівництва корпорацією нових котелень планується на 30% збільшити виробництво паливної тріски.

Голова облдержадміністрації Сергій Ларін наголосив, що такі виробництва є запорукою енергетичної безпеки регіону, а тому поцікавився можливостями щодо збільшення у перспективі кількості споживачів такого альтернативного палива, як тріска.

Кирило Москаленко наголосив, що лісові ресурси області не зможуть у повній мірі забезпечити виробництво достатньої кількості сировини для задоволення потреб в енергозберігаючому опаленні більшої частини закладів та установ регіону.

 
Коментарі (0)