ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЛьвівські вулиці відкриють для транспорту після ремонту

Львівські вулиці відкриють для транспорту після ремонту

Після ремонту у Львові анонсували відкриття низки вулиць. Однак, на деяких дорогах міста проїзд буде дозволено лише на певних ділянках. Крім того, рух транспорту одним із проспектів міста заплановано відновити в середині цього місяця.

У Львові прогнозують завершення ремонтних робіт на вул. Сихівський. Відкрити вулицю заплановано до 10 жовтня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Станом на сьогодні, роботи виконано на 85%. Залишилось ще відремонтувати світлофорний об’єкт та нанести дорожню розмітку», - зазначають у міськраді.

Крім того, до 24 жовтня також після ремонту дорожнього покриття обіцяють відкрити  пр. Червоної Калини.

Також у суботу у Львові відкриють окремі ділянки вул. Лисенка на ділянці від вул Короленка до вул Миклухо-Маклая. На пр. Свободи проїзд буде дозволено від вул Гнатюка до вул Коперника.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові сьогодні на пр. Червоної Калини змінено організацію дорожнього руху – транспорт буде рухатись однією смугою в два боки. Зокрема, таким чином транспорт буде рухатись на ділянці від ринку «Санта-Барбара» до вул Сихівської. Причиною обмеження руху транспорту лівою смугою вулиці є проведення робіт з влаштування асфальтового покриття.

 
Коментарі (0)