ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняКупити газ в Україні можна буде на пошті або в банку

Купити газ в Україні можна буде на пошті або в банку

Клієнти, які бажають купувати газ у Нафтогазу без посередників, можуть відправити копії необхідних документів через сайт компанії

 

Директор по взаємодії з органами державної влади НАК "Нафтогаз" Олена Осмоловський повідомила, що компанія веде переговори з Укрпоштою та державними банками ПриватБанк і Ощадбанк про продаж газу населенню через їх відділення і контакт-центри.Об це повідомляє UBR.ua.

Вона зазначила, що клієнти, які бажають купувати газ у Нафтогазу без посередників, можуть відправити копії необхідних документів через сайт компанії.

Також за словами Осмоловської, підключення до обслуговування клієнтів ПриватБанку, Ощадбанку та Укрпошти дозволить вирішити проблему відсутності у НАКу своїх контакт-центрів для обслуговування.

«Ми вважаємо, що немає необхідності вкладати великі кошти, тим більше зараз, під час кризи, відволікати кошти на відкриття окремих сервісних центрів. Вже є кілька компаній, у яких є велика роздрібна мережа, де вони спілкуються з клієнтами. Вони просто можуть розширити перелік своїх послуг також на газ », - каже Осмоловський.

Вона повідомила, що переговори з банками та Укрпоштою поки ведуться неофіційно, проте Нафтогаз налаштований радикально, адже згадані компанії мають розвинену мережу відділень по всій країні, яку НАК міг би використовувати під свої сервіс-центри.

 

 
Коментарі (0)