ГоловнаНовини ЖКГТранспортКвитки на швидкісні потяги подорожчають

Квитки на швидкісні потяги подорожчають

Квитки на швидкісні потяги Інтерсіті+ піднімуть в ціні на 5% від базового тарифу. При цьому, зауважується, що підвищення тарифів буде стосуватися лише вагонів першого класу.

ДП «Українська залізнична швидкісна компанія», яка експлуатує швидкісний рухомий склад, запланувала підвищення тарифів у вагонах першого класу поїздів Інтерсіті+ на 5% від базового тарифу, тобто на 25-30 грн. Про це повідомили у прес-службі компанії, передає УНН.

«Адміністрацією ПАТ «Укрзалізниця» та філією «Українська залізнична швидкісна компанія», яка експлуатує швидкісний рухомий склад, заплановано підвищення тарифів у вагонах 1-го класу поїздів Інтерсіті+ на 5% від базового тарифу. Збільшення вартості для пасажирів, при підвищенні тарифів складе в середньому 25-30 грн», - зазначили УЗШК.

Також, у компанії наголосили, що в 2016 році прогнозується подальше зростання цін на матеріали, паливо, електроенергію, запасні частини та вартості ремонтних засобів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, швидкісні потяги «Інтресіті+» завдали збитків філії «Укрзалізниці» майже на 1 млрд грн. Втім зазначається, що залізничники очікують подальшого росту цін на пальне та запчастини для поїздів.

 
Коментарі (0)