ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛіквідація аварії на водоводі в Криму: робочим підвозять їжу, городянам – воду

Ліквідація аварії на водоводі в Криму: робочим підвозять їжу, городянам – воду

На даний момент ремонтні роботи ведуться в цілодобовому режимі. Для робітників організований підвіз харчування, а для населення – підвезення питної води по мікрорайонах

Заступник Голови Ради міністрів Криму Азіз Абдуллаєв і міністр регіонального розвитку та житлово-комунального господарства автономії Сергій Брайко відвідали місце аварії магістрального водоводу в Саках, ознайомилися з ходом робіт по ліквідації наслідків аварії.

Про це повідомляє прес-служба Радміну АРК.

Нагадаємо, вранці 25 лютого в районі залізничної станції Прибережна під Євпаторією сталася значна втрата води на магістральному водоводі. На місці аварії в терміновому порядку була скликана комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та НС. Згідно з протоколом засідання комісії, аварія на магістральному водоводі кваліфікована як надзвичайна ситуація місцевого значення. Це передбачає задіяння для її ліквідації всіх сил і техніки, наявної в місті.

На даний момент ремонтні роботи ведуться в цілодобовому режимі. Для робітників організований підвіз харчування, а для населення – підвезення питної води по мікрорайонах. Також воду можна набрати в спеціальних кранах, наявних на перших поверхах або в підвалах будинків, адреси яких були озвучені. Крім того, вивчається можливість використання резервних свердловин, розташованих на територіях деяких оздоровниць.

«Уряд Криму не залишить в біді євпаторійців. Ми зробимо все, щоб жителі міста з мінімальними втратами і незручностями пережили ремонтно-відновлювальні роботи. Ми допоможемо всім, чим необхідно», - зазначив віце-прем'єр.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)