ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняІллічівську подарували очисні споруди

Іллічівську подарували очисні споруди

Очисні споруди державного підприємства «Іллічівський морський торговельний порт» передали у власність територіальної громади Іллічівська

В структурі стоків, які переробляються очисними спорудами, питома вага стоків ДП «Іллічівський морський торговельний порт» (ДП «ІМТП») становить лише 7%, інші 93% відсотка поступають із побутового сектора та інших промислових об’єктів міста.

Аби скоротити видатки підприємства «ІМТП» на утримання зазначеного структурного підрозділу, його очистні споруди були передані з державної власності у власність територіальної громади міста.

На сьогодні в місті функціонує перша черга будівництва очисних споруд, що була побудована у 1977 році для очищення як промислових, так і побутових стоків. Будівництво другої черги очисних споруд, що було розпочато в 1988 році не було завершено у зв’язку з припиненням його фінансування.

Таке рішення дасть змогу органам місцевого самоврядування провести роботу із реконструкції першої черги будівництва, і у разі потреби добудувати об’єкти незавершеного будівництва другої черги, забезпечивши подальше належне утримання і функціонування очисних споруд міста.

 
Коментарі (0)