ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНа фан-зону в Харкові розщедриться київський бізнесмен

На фан-зону в Харкові розщедриться київський бізнесмен

Спочатку було закладено проектну суму в 22 млн грн. Потім, після детальних підрахунків, з'ясувалося, що на фан-зону потрібно 11-12 млн грн

Харківський міський голова Геннадій Кернес 16 січня зустрінеться з потенційним спонсором будівництва та обслуговування фан-зони на пл. Свободи під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сьогодні, 4 січня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу міської ради Олександр Нечипоренко, інформує прес-служба міськради.

За його словами, Г. Кернес проведе остаточні переговори з основним потенційним інвестором із Києва.

«Спочатку було закладено проектну суму в 22 млн грн. Потім, після детальних підрахунків, з'ясувалося, що на фан-зону потрібно 11-12 млн грн. При цьому приймаючому місту УЄФА видає 750 тис. євро на облаштування фан-зони, екран понад 200 м в діаметрі плюс два екрани поменше. Ми сподіваємося не витратити на фан-зону жодної бюджетної копійки», - підкреслив Олександр Нечипоренко.

Він зазначив, що вже розроблено проект будівництва фан-зони. Так, огорожа фан-зони та відеоспостереження за нею коштуватимуть 3 млн грн.

Директор департаменту також розповів, що УЄФА і країни-учасниці чемпіонату сповіщають Харків, яка кількість уболівальників приїде на той чи інший матч. У цілому планується, що середня кількість вболівальників на кожну групу - близько 40 тис. чоловік.

 
Коментарі (0)