ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«ЛНР» від’єдналась від енергосистеми України

«ЛНР» від’єдналась від енергосистеми України

Так звана ЛНР сьогодні відключилася від енергосистеми України. Києвом не здійснюється жодних передач електроенергії на окуповані території Луганської області.

Самопроголошена  «ЛНР» сьогодні повністю від’єдналась від енергетичної системи України. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Станом на сьогодні так звана ЛНР повністю від’єдналася від електропостачання з боку України», - заявив губернатор області.

Зокрема, чиновник заявив, що електроенергію на окуповану територію Луганської області постачає Російська Федерація. З української сторони ніяких передач електроенергії не здійснюється

«Тобто теплоелектростанція в Щасті та теплоелектроцентраль у Сєвєродонецьку не подають на окуповані території жодного кіловата», - підкреслив пан Москаль.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 25 лютого Міненерго ппобіцяло відновити електропостачання у зоні АТО. Крім цього, уряд щоденно доручає відомству проводити необхідні роботи на лініях електропередач цих територій.

 
Коментарі (0)