ГоловнаКиївські будніФінансування ЖКГЛокдаун в столиці можуть продовжити і після 16 квітня

Локдаун в столиці можуть продовжити і після 16 квітня

У Київській міській державній адміністрації не виключають можливість продовження локдауна в Києві після 16 квітня.

У Київській міській державній адміністрації не виключають можливість продовження локдауна в Києві після 16 квітня. При цьому столична влада все ж сподівається, що карантин вдасться послабити.

Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський в ефірі "Громадського радіо".

"Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати, якою буде ситуація з захворюваністю. Але сподіваємося, що ці три тижні карантину по 16 квітня вже почнуть давати результати, і ми будемо мати позитивну динаміку в середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності та зможемо розглядати варіант ослаблення обмежень ", - заявив він.

У КМДА зазначили, що такий карантин зараз необхідний, незважаючи на негативний вплив його на економіку і бізнес. Ситуація в столичних лікарнях зараз складна.

"Подібні рішення - щодо посилення карантину - зараз приймаються на рівні багатьох країн, щоб знизити кількість захворювань і завантаженість на медичну систему", - пояснив Мондрієвський.

Нагадаємо, з 5 квітня Київ вводить обмеження на роботу метрополітену та наземного громадського транспорту. Як мінімум до 16 квітня в ньому будуть перевозити тільки за спеціальними перепустками.

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Квітня 2021 p. 23:14
На вулиці я помітив, що у зв"язку з карантином значно почастішали випадки ВИГУЛЮВАННЯ СОБАК БЕЗ НАМОРДНИКІВ. Хазяйські пси гарчать і лякають перехожих, вимушуючи їх якось маневрувати і обходити тих собак, щоб раптом не покусали. А купки озброєних поліціянтів не чіпають хазяїв тих собак, мабуть бояться...--------------------------------------------------------Ще я помітив, що деякі водії іномарок перестали звертати увагу на світофори і пішоходи на зебрах ледь встигають відскакувати.