ГоловнаНовини ЖКГПодіїЛозинському вручили клопотання про застосування запобіжного заходу триманням під вартою

Лозинському вручили клопотання про застосування запобіжного заходу триманням під вартою

Лозинському повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру звільненому заступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василю Лозинському в одержанні 400 тисяч доларів неправомірної вигоди.
 
Про це журналісту «Слово і діло» повідомили співрозмовники в антикорупційних органах.
 
За словами джерел, Лозинському повідомили про підзру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди). Також йому вручили клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Нагадаємо, Кабінет міністрів своїм рішенням у неділю, 22 січня, звільнив підозрюваного в отриманні хабаря  Василя Лозінського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. 
 

Через затримання заступника міністра також доручено перевірити усі чинні проєкти Мінрегіону, у тому числі за бюджетні кошти, кошти міжнародних фінансових установ та проєктів технічної допомоги. 

 
Коментарі (0)