ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЛуганчан частково відключили від газопостачання

Луганчан частково відключили від газопостачання

У ході перевірок профільними службами, 7 тисяч лучан було відключено від газопостачання , через порушення та несанкціоноване підключення абонентів.

ПАТ «Луганськгаз» перевірив майже 275 тис. абонентів. Так, близько 7 тисяч абонентів було відключено від газопостачання через виявлені порушення (найчастіше це несправність обладнання, несанкціоноване підключення тощо). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес -службі Луганської ОДА.

За словами голови правління ПАТ «Луганськгаз» Сергія Прийма, найбільш проблемна територія в плані самовільного встановлення устаткування - це Свердловськ: тут фіксується від 3- х до 7-и випадків на день.

У свою чергу, з метою забезпечення газової безпеки Луганської області, керівник облдержадміністрації Володимир Пристюк доручив профільним службам вести постійний моніторинг діяльності підприємств, які займаються продажем і / або установкою котлів індивідуального опалення. Також в області розробляється графік перевірок всіх будівель, де використовується побутовий газ.

Крім того, Володимир Пристюк доручив посилити контроль над дотриманням газової безпеки в установах громадського харчування (ресторанах , кафе), які використовують газове обладнання.

Як повідомляла «Україна Комунальна», 11 вересня 2013 року, рішенням НАК «Нафтогаз України» було припинено газопостачання Кременчуцької ТЕЦ через заборгованість за газ.

 
Коментарі (0)