ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛьвівщина втратила світло і сполучення зі світом

Львівщина втратила світло і сполучення зі світом

Близько 73 населених пунктів у Львівській області відірвані від світу, ще 15 – залишилися без електропостачання.

Станом на сьогодні у Львівській області на дорогах місцевого значення  відсутній або затруднений доїзд до 91 населеного пункту, з них  повністю до 73 населених пунктів та  частково до 18. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у львівській області.

Так, не можна проїхати у 35 населених пунктів  Бродівського району (до 12 частково), 35 – Золочівського (до 6 частково) та 3 - Радехівського.

Рух на автодорогах державного значення забезпечений у два напрямки.

У результаті відключення ліній електропередач без електропостачання залишилось 15 населених пунктів, з них 13 повністю та 2 частково (Бродівський район – 7 повністю, Золочівський район – 5 повністю та 1 частково, Перемишлянський район – 1 повністю та 1 частково.

Основні зусилля пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління під час ліквідації стихії, зосередженні на здійсненні заходів з евакуації автотранспорту та наданні допомоги людям.

Таким чином у ніч з 29 на 30 березня підрозділами ДСНС України здійснено буксирування 103 автотранспортних засобів в тому числі 3 автобуса, надано допомогу 207 особам.

Всього до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено – 99 чол. та 29 од. техніки.

Від МО України залучено 4 од. техніки та 11 чоловік особового складу, якими здійснено буксирування 5 автомобілів.

 
Коментарі (0)