ГоловнаПослугиФінансування ЖКГВ будинки українців «прийшов» опалювальний сезон

В будинки українців «прийшов» опалювальний сезон

Обласні центри один за одним починають вмикати опалення у житлових будинках. Зокрема, це пов’язано з зниження температури повітря.

Обласні центри поступово починають «відкривати» опалювальний сезон у містах.

Так, влада Запоріжжя вирішила з 11 жовтня почати в місті опалювальний сезон 2015-2016 років. Відповідне рішення, було прийнято зважаючи на зниження середньодобової температури. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

«З метою підтримки належних умов проживання городян, недопущення можливого зростання соціальної напруги, захворюваності, попередження розповсюдження інфекційних захворювань і забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення послугами з опалення і постачання гарячої води повинні бути забезпечені всі категорії споживачів», - йдеться у повідомленні.

Що стосується столиці, у Києві житлові будинки почнуть підключати до опалення з 10 жовтня. Відповідне рішення прийняли у КМДА.

«Ще три дні тому ми почали підключати до опалення дитячі садки, школи і лікарні. Є норми, згідно з якими початок опалювального сезону повинен розпочинатися, коли середньодобова температура протягом трьох діб знизилася до +8° й нижче. Зараз прийшов холодний фронт. Ми не стали чекати 15 жовтня. І я підписав розпорядження підключати опалення в житлових будинках із завтрашнього дня, з 10 жовтня», – зазначив Віталій Кличко.

Примітно, на сьогодні у столиці вже підключено до опалення 184 заклади бюджетної сфери: лікарні, школи, дитсадки.

Нагадаємо, у Полтаві опалювальний сезон розпочався ще вчора. Таке рішення на засіданні виконкому міської ради було прийнято, зважаючи на зниження температури повітря.

 
Коментарі (0)