ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСумчанам відзвітували про ремонт водонапірного колектора

Сумчанам відзвітували про ремонт водонапірного колектора

Комунальники Сум планують з наступного тижня розпочати ремонт водонапірного колектора. Декларацію та дозвіл на земельні роботи отримано.

З наступного тижня у Сумах розпочнуть ремонт водонапірного колектора. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія Шилова, вся необхідна документація вже готова і управління може розпочинати роботу.
 
«На минулому тижні ми уклали договір на ремонт водонапірного колектора. Декларацію та дозвіл на земельні роботи отримано. Необхідні документи відправлені до казначейства, завтра ми додамо до них платіжки на авансування і можемо розпочинати. Управління готове копати хоч завтра, але ж необхідно дочекатися проплати з казначейства», – підкреслив пан Шилов.
 
За його словами, 14 млн грн з міського бюджету, які були виділені на ці потреби, вистачить на ремонт ділянки від вул. Криничної до вул. Зеленко. Після ремонту ця ділянка стане діючою.
 
Нагадаємо, ремонту потребує водонапірний колектор від діючої камери №19 по вул. Коротченка до камери №31 по вул. Криничній.
 
На реконструкцію заплановано витратити 25 млн грн. З них 11 млн грн має надійти з державного бюджету за програмою Соціально-економічного розвитку Сумщини. Після надходження коштів стане можливий ремонт іншої частини колектора.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», частина жителів Сум залишилася без водопостачання. Відключення води пов’язані з проведенням робіт із заміни водоводу. 
 
Коментарі (0)