ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛуцьке теплопостачання профінансує ЄБРР

Луцьке теплопостачання профінансує ЄБРР

Для модернізації систем центрального теплопостачання міста будуть залучені кошти ЄБРР. Реалізацією проекту займеться одна з данських компаній

Під час зустрічі з керівниками міста представник Європейського банку реконструкції і розвитку Дарія Кочубинська нагадала, що у жовтні між фінансовою структурою та мерією Луцька була підписана угода про підготовку кредитного фінансування для реалізації проекту модернізації інфраструктури центрального опалення міста.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Проект модернізації в першу чергу, спрямований на підвищення енергоефективності комунальної інфраструктури, скорочення споживання газу та електроенергії, покращення якості послуг опалення та гарячого водопостачання для населення міста.

Для модернізації КП «Луцьктепло» та інфраструктур центрального теплопостачання буде залучено кредитні кошти ЄБРР та кошти інвестиційного гранту з Фонду «Східноєвропейське партнерство з енергоефективності та екології».

За результатами проведеного тендеру, було обрано компанію «Ramboll». Зокрема, нещодавно компанія завершила підготовку техніко-економічного обґрунтування проекту у Тернополі.

До проведення техніко-економічного обґрунтування долучаться приблизно 10 експертів. Завершити процедуру планують до початку березня.

 
Коментарі (0)