ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Луцьктепло» приховує своє обличчя

«Луцьктепло» приховує своє обличчя

ДКП «Луцьктепло» не може дійти золотої середини у стосунках як з місцевою владою, так і з рядом споріднених установ. Так, нещодавно підприємство відмовилося надавати інформацію про свою діяльність місцевим депутатам.

Керівники ДКП «Луцьктепло» не хочуть надавати інформацію місцевим депутатам про свою роботу, оскільки вважають її конфіденційною, - повідомляє «Під прицілом».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Тож, нещодавно депутат міськради Андрій Калахан подав запит до ДКП «Луцьктепло», аби ті надали інформацію щодо того, хто керує підприємством, скільки у нього заступників, яку зарплатню вони отримують та навіть коли керівні особи були у відпустці.

Таку інформацію членам комісії повинен був надати юрист «Луцьктепла», який був присутній на комісії. Однак, він повідомив, що ця інформація конфіденційна, тож таких даних розголошувати він не може.

Таким чином, інформація про керівництво ДКП «Луцьктепло» залишилася невідомою. Однак, депутати міськради наголосили, що продовжуватимуть розглядати ці питання.

Нагадаємо, це не єдиний випадок непорозумінь ДКП «Луцьктепло» з іншими місцевими установами. Так, місяцем раніше у Господарському суді Волинської області розглядалася справа за позовом Житлово-комунального підприємства №11 до ДКП «Луцьктепло» про стягнення з останнього 16,6 тис. грн.

Суть справи в тому, що 16 грудня 2011 року в квартирі по вулиці Конякіна, що в Луцьку, відбулося затоплення через прорив труби. Таким чином, господиня квартири подала позов в Луцький міськрайонний суд Волинської області на ЖКП №11 та «Луцьктепло». Але, оскільки між власницею та ЖКП №11 були договірні відносини, і саме це підприємство має відповідати за утримання будинку, то суд зобов'язав відшкодувати збитки потерпілій саме житлово-комунальну організацію.

Однак, представники ЖКП №11 вважають, що «Луцьктепло» теж причетний до складеної ситуації, тому що між обома підприємствами був укладений договір про співпрацю.

 
Коментарі (0)