ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛуганчан обмежать у водопостачанні

Луганчан обмежать у водопостачанні

Луганчан переведуть на обмежений графік подачі води. Це спричинено пошкодженнями заміських водоводів. Міська влада називає такі заходи тимчасовими.

У Луганську від сьогодні водопостачання буде здійснюватись в обмеженому режимі. Причиною внесення змін до графіку подачі води стали пошкодження заміських водоводів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Зокрема, подача води у житлові будинки, що знаходяться у східних кварталах міста: в районах заводу ОР та Гострої Могили та кварталах Шевченко, Пролетаріату Донбасу, буде здійснюватись лише у вечірні години – з 18:00 до 21:00.

Крім цього, у ті райони Луганська, де водопостачання повністю відсутнє (частина Кам’янобродського району та селища Красний Яр), буде здійснюватись підвіз технічної води.

Однак, у міськраді обмеження графіку водопостачання називають тимчасовими заходами, над усуненням яких уже працюють комунальні служби. Проте, як довго зберігатиметься така ситуація у Луганську - невідомо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у декількох районах Харкова тимчасово було припинено водопостачання. Це було пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)