ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВЛуганчан просять платити за прибирання сміття

Луганчан просять платити за прибирання сміття

Луганська влада намагається стабілізувати складну екологічну ситуацію у місті. Зокрема, жителів міста просять, по мірі можливостей, оплачувати вивіз сміття.

Луганчан просять оплачувати послуги з вивезення побутових відходів. Про це заявив директор ЛГКП «Луганський центр утилізації відходів» Владислав Чепиленко, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Зараз наше підприємство повністю залежить від виплат за надані послуги. А коли не виїжджають сміттєвози утворюється приблизно 1300 м3 сміття, ліквідувати який можливо протягом двох тижнів. Ми розуміємо складну соціально-економічну ситуацію в регіоні, але все ж звертаємося до луганчан з проханням по можливості оплачувати послуги з вивезення сміття», - зазначив Владислав Чепиленко.

Зауважимо, що у місті складна екологічна ситуація. Так, у місті прийом відходів здійснюється за спеціальними талонами. Важливо, що головною перепоною на шляху до очищення міста є дефіцит пально-мастильних матеріалів.

«Ми намагаємося стабілізувати обстановку з вивезення та утилізації сміття. В будні дні вивезення сміття здійснюють в середньому 22-25 одиниць техніки. У вихідні - 11-14 машин. Також у відповідності з графіком, який розрахований на грудень-січень, ми продовжуємо ліквідувати звалища. Наприклад, сьогодні роботи ведуться в кварталі Левченко, 12б», - сказав пан Чепиленко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області роботи з будівництва полігону твердих побутових відходів заберуть більше коштів. Обладміністрація уклала ще одну угоду.

 
Коментарі (0)