ГоловнаВибір редакціїЕлектроенергетикаЛуганчан змушують платити за відновлення світла

Луганчан змушують платити за відновлення світла

У Луганську працюють шахраї: під виглядом працівників місцевих електричних мереж вони вимагають плату за відновлення електропостачання. Луганчан закликають бути обачними та повідомляти про подібні випадки.

У Луганську почастішали факти стягнення з населення оплати за виконання робіт з відновлення електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Однак, роботи по відновленню електропостачання побутових споживачів міста мають і виконуються співробітниками Луганських електричних мереж безкоштовно.

«Ті, хто вимагають оплату за виконання робіт з відновлення електропостачання побутових споживачів, є шахраями і жодного відношення до співробітників Луганських електричних мереж не мають. Вимагайте пред'явити посвідчення і записуйте держ. № транспортного засобу лжепрацівників Луганських електричних мереж» - підкреслюється в повідомленні.

Також міськрада просить луганчан про всі факти вимагання оплати за відновлення електропостачання повідомляти в Луганські електричні мережі за адресою: м. Луганськ, вул. Штеровская, 17.

В повідомленні потрібно вказати Ф. В. О., у разі якщо було пред'явлено посвідчення, а також держ. № транспортного засобу, на якому до вас приїжджали лжепрацівники підприємства.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, економія електрики в Луганську «гальмує» вихід тролейбусів на міські маршрути.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)