ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛуганчани переживають дефіцит води

Луганчани переживають дефіцит води

У Луганську нестача води. Жителі міста вибирають воду із систем централізованого опалення. Це спричинено подачею замалих об’ємів води населенню. Луганчани отримують близько 98 тис кубометрів води, замість потрібних 120 тисяч.

У Луганську населення недоотримує воду в розмірі 22 тис кубометрів. Причиною цього називають гострий дефіцит ацетилену, постійні перебої подачі еелетроенергії. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Зараз місто отримує тільки 98 тисяч метрів кубічних води замість необхідних 120», - повідомив директор Південного управління ОКП «Компанія «Луганськвода» Олександр Авершин.

Він також закликав  жителів Луганська не використовувати воду із системи централізованого опалення на власні потреби. Адже комунальники цілодобово працюють над усуненням проблем з водопостачанням.

«Працюють тільки власні джерела. Без води залишається верхня частина Кам'янобрідського району. Ми щодня усуваємо прориви, яких зараз на водопроводах 70, у системі каналізації - 86. З метою оперативного усунення аварій - відключаємо воду на один день», - сказав пан Авершин.

Зауважимо, що у місті не працють 2 водогони – Айдарський та Кондрашівський.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у декількох будинках  Харкова тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)