ГоловнаНовини ЖКГОСББЛуганчани почали активніше створювати ОСББ

Луганчани почали активніше створювати ОСББ

На Луганщині спостерігається пожвавлення у створенні об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Так, від початку року кількість створених ОСББ збільшилася на 2%.

У Луганській області активізувався процес створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Так, з початку 2013 року в регіоні створено 35 ОСББ, що на 2% більше, ніж за аналогічний період 2012 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

Окрім того, відповідно до прийнятої Програми реформування житлово-комунального господарства Луганської області на 2010-2014 роки, для активізації процесів створення ОСББ облдержадміністрацією розроблена і прийнята на засіданні Регіональної ради з питань створення і забезпечення функціонування ОСББ Дорожня карта, яка окреслює основні напрями діяльності. Департамент житлово-комунального господарства та будівництва ОДА здійснює щомісячний моніторинг її виконання.

Таким чином, загалом на сьогодні в Луганській області зареєстровано 753 ОСББ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, експерти вважають, що ОСББ не стане катастрофою лише у тому випадку, якщо мешканці будуть самі активно займатися капітальним ремонтом своїх будинків.

 
Коментарі (0)