ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЛуганчани скаржаться на руйнування осель

Луганчани скаржаться на руйнування осель

Луганчани повідомляють про численні руйнування будинків. Наразі до міськради надійшло понад 5 тисяч звернень. Окрім того, люди цікавляться, як та де отримати соціальну допомогу і прихисток.

Тисячі луганчан заявили про руйнування житла внаслідок бойових дій. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Зокрема, зазначається, що Департамент з питань праці та соціального захисту населення Луганської міської ради на базі центру адміністративних послуг станом на 15 жовтня зафіксував понад 5,4 тисяч звернень громадян щодо руйнування будинків. Серед них: повністю зруйновані 1125 (м. Луганську - 860, в Луганській області - 224); частково зруйновані - 1470 (м. Луганську - 444, в Луганській області - 178).

Також луганчани зверталися з приводу отримання соціальної допомоги у вигляді одягу (понад 900 осіб) і поселення в гуртожитки при повному руйнуванні житла (155 сімей).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, артобстріли Донецька закінчилися численними пошкодженнями газопроводів і руйнуванням будинків. Найбільше постраждав Київський та Куйбишевський райони.

 
Коментарі (0)