ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЛуганщині «відрізали» газ

Луганщині «відрізали» газ

На Луганщині проблеми з газопостачанням та опаленням у кількох населених пунктах регіону. Ремонтні бригади використовують відносне затишшя для ліквідації пошкоджень на системах життєзабезпечення.

Населені пункти Луганської області залишаються без газопостачання. Причиною цього є артобстріли систем життєзабезпечення терористами «ЛНР». Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Зокрема, внаслідок пошкодження газопроводу на Бахмутці,  без газопостачання залишаються населені пункти Тошківка, Нижнє, Світличне та Кримське. Там зараз зливають воду із систем центрального опалення, щоб уникнути замерзання системи. На місце пошкодження виїхали ремонтні бригади, однак коли вдасться ліквідувати пошкодження – невідомо.

Крім цього, газу немає частково у Попасній, де вранці 60% міста залишилося без газопостачання.

У місті Щастя без тепла залишились 27 багатоповерхівок. Хоча, ремонтні бригади, надіються відновити опалення до кінця дня.

«Відносне затишшя використовують для відновлення систем життєзабезпечення, пошкоджених попередніми обстрілами,», - сказав губернатор Луганської області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ремонтні бригади продовжують відновлювати у Маріуполі мікрорайон «Східний», який піддався атакам бойовиків. Наразі там працюють близько 200 ремонтників.

 
Коментарі (0)